Oldalak

2012. június 10., vasárnap

6 rész: Kellemes meglepetés szomorú véggel.

12-kor arra ébredtünk, hogy anyáék beszélgetnek valakikkel. Felnőtt hangokat hallottunk, és nem tudtuk elképzelni, hogy kik lehetnek azok. Biztos nem Harry-ék voltak. Igaz jól kijönnek az ősökkel, de nekik nem ilyen hangjuk van. Egyszer egy női hangot hallottunk, mire Andi így szól:
- Basszus, ezek az én szüleim!:o
- Na nemár! - vágott közbe Bea - Hogy kerültek ide?
- Szerintem beszéltek anyáékkal, és meg akartak lepni minket.:) Kitudja? Az is lehet, ha azt mondják, hogy ittmaradhatsz addig míg Bea is marad.:)
- Az szuper lenne! -mondta egyszerre Bea és Andi.
- Bizony az! :) Na gyertek csoportos ölelés! >:D<
Aztán lementünk, mindha nem tudnánk semmiről, és úgy tettünk, mindha meglepődnénk. A felnőttek elég komolyak voltak. :(  Egyszer így szólt Andi apukája:
- Andi kezdj el csomagolni. Hazamegyünk.
- Neee. -sikoltoztuk.
- De apaa. :o3  Azt hittük, azért jöttetek, hogy meglátogassatok, és azt mondjátok, hogy még maradhatok.
- 3 napról volt szó kislányom-mondta Andi anyukája-És külömben is, nagyon hiányzol már otthonról. És mi lessz a nyári suliról, amit beszéltünk?
- Jólvan.:(
Felmentünk és segítettünk csomagolni Andinak. Nagyon szomorúak voltunk. Már fél 1 is elmúlt, és felhívott Harry:
- Jóreggelt Csipkerózsika!
- Jóreggelt neked is!
- Na mit csináltok? Van már pontos hír arról, hogy Andi maradhat-e?
- Van.
- Mi a baj? Olyan szomorú a hangod.:(
- Gyertek át, és elmondjuk.:(
- Rögtön jövünk.
10 perc múlva már itt is voltak a fiúk. Amint bejöttek, látták Andi szüleit, és nagyon meglepődtek. Illedelmesen köszöntek, és feljöttek a szobámba. Látták, hogy szomorúan pakolunk. Gyorsan odajött hozzám Harry és megölelt. Zayn Andihoz siettett, és homlokon puszilta:
- Mi a baj Andi?
- Gondolom láttátok lent a szüleimet. Azért jöttek, hogy hazavigyenek, és nyári suliba kell járnom.:(
Zayn megcsókolta Andit, annak ellenére, hogy nem jártak.
- Ezt miért kaptam?
- Hiányozni fogsz, és be kell vallanom: Tetszel nekem! És nagyon sajnálom, hogy el kell menj.:(
- Hidd el énis. Amúgy te is tetszel nekem.:$ De szerintem így nincs értelme a kapcsolatunknak, mert a távkapcsolatok engem nagyon megviselnek.:( Maradhatunk barátok?:)
- Persze!
Most Andi csókolta meg Zayn-t, és a fülébe súgta: Attól még az érzéseim ugyanazok maradnak, és Zayn visszasúgta, hogy: Szeretlek.:) Megbeszélték, hogy azért tartani fogják a kapcsolatot.:) Olyan aranyosak voltak.
Ez után folytattuk a csomagolást.:( Amint készlettünk lementünk, és Andi szülei indulásra készen álltak.
Szomorú búcsút vettünk tőle is:(. Amielőtt elmentek volna Andi szülei azt mondták Beának, hogy hívja fel a szüleit még ma,mert üzentek,hogy beszélni akarnak vele.:) És megígérte, hogy este felhívja, és megköszönte, hogy átadták az üzenetet.
Amint elmentek, felmentünk a szobába és leültünk. Azon gondolkodtunk, hogy vajon miért kell Bea felhívja a szüleit. Talán neki is haza kell mennie?:( Fél óra elteltével a fiúk szóltak, hogy menniük kell, de 5órakor vissza jönnek, ha akarjuk. Mi azt mondtuk, hogy jöjjenek vissza. Kikísértük a fiúkat. Miután elmentek, bementünk a konyhába kajálni, mert ma még semmit sem ettünk. Kajálás után felvittük Csöpit a szobába és 3asban megnéztük az "Éjsötét árnyék" című filmet.:)Mire lejárt, már 4 óra volt. Mondtam Beának, hogy lepjük meg a fiúkat egy kis palacsintával, és ő beleegyezett. Lementünk a konyhába és készítettünk palacsintát. Mire készlettek és mi is elkészültünk, jött is Harry Liammel együtt. - Sziasztok. Hát a többiek?
- Heló. Nem jöttek.
- Miért?
- Hát Louis és Niall elmentek csajozni, Zayn pedig totál kimerült, és hazament aludni.
- Ejj a kis nőcsábászok. Remélem Zayn és Andi gyorsan kitörlik egymást a szívükből, mert így mindkettejüket csak kínozná a szerelem.:(
- Hát ahogy Zayn-t ismerem, pár nap és elfelejti.
- Kb Andi is így van.:)) Ilyen kevés idő alatt, még nem tudtak egymásba szeretni.:)
Aztán felmentünk a szobámba, és mondták a fiúk, hogy arra gondoltak, hogy Harry és én, és Liam és Bea így külön elmenjünk valahová motrozni, és utánna itt találkoznánk. Mi beleegyeztünk, de mondtam, hogy: 
-Előbb ennünk kellene egy kis palacsintát, mert azért csináltuk, hogyha jösztök, legyen mit enni.
Így odaültünk az asztalhoz és megettük a palacsinták 2/3-át. A többit meghagytuk anyuéknak. Aztán kimentünk és láttunk két motrot. Felültünk, és megbeszéltük, hogy 9kor találkozunk nálunk. Aztán szétváltunk, és jobbnál jobb kalandokban részesültünk.:)


A következő részben elolvashatjátok, hogy milyen izgalmakat éltek át a lányok.:)

1 megjegyzés:

Unknown írta...

Ilyenek a szülők...8-| miért kell mindent elrontsanak?:S hmmm. motorozás :> mik fognak ott történni? :D kíváncsi vagyok :)

Megjegyzés küldése