Oldalak

2012. június 8., péntek

5 rész.: Egy tökéletes nap, szomorú véggel.:(

Reggel 10-kor keltünk, és gyorsan letusolt mindenki. Azután lementünk és egy kellemes meglepetés ért minket. Anyáék csináltak nekünk tojásrántottát, amit mind nagyon imádunk.:$$ Reggeli után felmentünk a szobáinkba és elővettük egy csomó ruhát, és próbálgattuk,hogy mit vegyünk fel.:) Nagy nehezen fél 12-re készlettünk, és már hívott is Harry:
- Jóreggelt Bella! Hogy aludtál?
- Jóreggelt! :D A tegnapi nap után, fúú; hát nagyonjól.:D És te?
- Énis. Igen, nem volt semmi az a nap, az tuti! :D Amúgy meg, készen vagytok már?
- Hát, még egy kis simítás, és minden kész. Ti?
- Mi is.
- Akkor jöhettek is, ha gondoljátok.
- Öhh nézz csak ki az ablakon.
A szívem elkezd dobogni és kinézek az ablakon és látom, hogy ittvannak a fiúk. Szóhoz se tudtam jutni, de a legelső, amit mondtam, az az volt, hogy:
- Miért nem kezdted azzal,hogy már ittvagytok?:))
- Mert így érdekesebb volt.:))
- Oké, de gyertek be!
- Jövünk.:)
Bejöttek, mindenki mindenkit körbepuszilt, és leültek egy kicsit.
Közben Dorka mondta Orsinak, hogy inkább most összepakolnak, hogy majd mikor hazajövünk, ne kelljen azzal foglalkozni. Szóval letusolnak s gyors ruhacsere, és tudjanak indulni.
Mialatt pakoltak a fiúk megismerték a kutyámat Csöpit, és nagyon megszerették egymást. Mikorra végeztek már fél2 is elmúlt, így úgy döntöttünk,hogy rendelünk pizzát, és közben megnézünk egy filmet. Nagyon nehezen döntöttünk, hogy mit nézzünk, végül a Másnaposokat néztük meg. Közben sokat röhögtünk.:)) Aztán 3 óra után úgy döntöttünk, hogy mostmár tényleg ideje lenne elmenni városnézésre, hogy Orsi és Dorka ne mondják majd otthon, hogy eljöttek de nem láttak semmit.
Mondjuk szerintem a fiúkkal töltött idő sokkal érdekesebb, és értékesebb volt.:)) Egész Londont körbejártuk az alatt a pár óra alatt. Az idő csak úgy repült, és azt vettük észre, hogy már fél 8 múlt 5 perccel, így gyorsan haza kellett mennünk, hogy Dorkáék eltudjanak készülni, mivel 9kor indul a repülő, és kb egy fél órával az előtt oda kell érniük. Így nagyon gyorsan hazamentünk, letusoltak, és kajáltunk egy kicsit, és mentünk is ki. Amire kiértünk, az óra 8:29-et mutatott, így elröhögtük,hogy 1 perccel hamarabb értünk be.:)) Gyorsan felpakolták a cuccokat, és utánna elbúcsúztak. Nagyon szomorúak voltunk mind, de ettől függetlenül tudjuk tartani a kapcsolatot.:) A szomorú búcsú után a fiúk hazakísértek, és mondtuk, hogy most szeretnénk lefeküdni, mivel fáradtak vagyunk. Mire Zayn megkérdezte, hogy:
- Holnap délután mit csináltok?
- Hát semmit. De Andi kéne menjen haza. Mondjuk lehet ha megtudja beszélni a szüleivel,hogy maradjon addig, míg Bea, de csak holnap fogja felhívni.
- Miután biztosat tudtok, hívjatok fel, és ha van kedvetek holnap is lóghatnánk együtt.
- Oké rendben, megbeszéljük még, de mi tényleg megyünk. Hulla fáradtak vagyunk.
- Rendben. Mi is.
- Sziasztok jóéjt.
- Aludjatok jól.
És mindenki körbepuszilt mindenkit és tusolás után egyből lefeküdtünk.
Majd folytatom. Jóéjt.!

3 megjegyzés:

Unknown írta...

Hmmm. Meglepetés tojásrántotta =)) ez olyan jól esett :P hogy kell valakit "körbepuszilni"?? :D amúgy élvezem, hogy nálad sosincs kerek óra. mindig valami előtt/után pár perccel nézel az órára :P

Beaa. írta...

Úgyértem mindenkit megpuszilt.:D

Unknown írta...

jó-jó csak kaptam valamit, amibe beleköthetek :P mert hülye kifejezés :)

Megjegyzés küldése